ξανάνιωμα

πριν και μετά την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Με την αναζωογόνηση του προσώπου, οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία καταπολεμούνται χρησιμοποιώντας λέιζερ (κλασματική μέθοδος) και άλλες σύγχρονες μεθόδους. Προκαλούν βιοχημικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυττάρου, σφίγγουν τη δομή του κολλαγόνου και απομακρύνουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και τα ρινοβλαστικά τρίγωνα.

Ενδείξεις αναζωογόνησης δέρματος

Οι δυνατότητες των σύγχρονων καλλυντικών έχουν γίνει πραγματικά απεριόριστες σήμερα - τα οπτικά ελαττώματα μπορούν εύκολα να διορθωθούν με καινοτόμες τεχνολογίες λέιζερ και άλλες αποδεδειγμένες τεχνικές.

Ενδείξεις αναζωογόνησης δέρματος:

  • Γήρανση του προσώπου.
  • τα αποτελέσματα της πορείας της εφηβικής ακμής.
  • μετεγχειρητικές συνέπειες.
  • μειωμένος τόνος δέρματος.
  • βαθιές ρυτίδες?
  • Σημάδια μαρασμού.

Η αναζωογόνηση συνιστάται για άτομα μετά την ηλικία των 30-35 ετών που έχουν ήδη ρυτίδες, σημάδια ακμής και κηλίδες ηλικίας. Τις περισσότερες φορές, οι διαδικασίες αντιγήρανσης πραγματοποιούνται μεταξύ 40-50 ετών από ασθενείς που δεν θέλουν να μπουν στο μαχαίρι του χειρουργού, αλλά προτιμούν ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους καταπολέμησης της γήρανσης.

Κλασματική αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Υπάρχουν δύο τύποι κλασματικής αναζωογόνησης με λέιζερ: αφαιρετική (επεμβατική) και μη αφαιρετική (μη επεμβατική). Διαφέρουν ως προς το βάθος διείσδυσης των ακτίνων και το σχηματισμό ζωνών μικροζημιών. Αργότερα γίνονται το κέντρο σύνθεσης δομών κολλαγόνου-ελαστίνης και ενεργής αναγέννησης.

Μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ, ένα πλαίσιο δικτύου από δικές του ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου αρχίζει να σχηματίζεται ενεργά στη θέση των μικροτραυμάτων. Η τεχνική δεν είναι κατώτερη από τις πολύπλοκες πλαστικές επεμβάσεις ως προς την αποτελεσματικότητά της.

Η τεχνική αφαίρεσης προάγει τη στοχευμένη εξάτμιση ορισμένων περιοχών της επιδερμίδας, έτσι ώστε να εμφανίζεται σφίξιμο κατά την αναγέννηση των κυττάρων και να εξαφανίζονται όλες οι ατέλειες του δέρματος. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά για τη θεραπεία μετά την ακμή, τις ουλές, την αφαίρεση βαθιών ρυτίδων, τις ραγάδες και τις ξαφνικές αλλαγές στο σωματικό βάρος.

Με τη μη αφαιρετική μέθοδο, δεν υπάρχει τραυματισμός των επιφανειακών στρωμάτων της επιδερμίδας και το κύριο αποτέλεσμα εμφανίζεται ακριβώς στα βάθη του δέρματος (χόριο). Αυτό επιτρέπει στον αισθητικό να αφαιρέσει βαθιές ρυτίδες και ουλές και να διεγείρει την ενεργή ανανέωση των κυττάρων.

Ασφάλεια αναζωογόνησης με λέιζερ

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια αποδεδειγμένη και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης των κηλίδων που είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματική από τις ακριβές καλλυντικές διαδικασίες. Καμία κρέμα με αναζωογονητικό αποτέλεσμα δεν είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου τόσο ενεργά, και το λέιζερ σπασμένο σε κλάσματα το κάνει αυτό και σχηματίζει ένα νέο κολλαγόνο - ένα σκαλωσιά ελαστίνης που προστατεύει το πρόσωπο από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις και τις επιδράσεις των βαρυτικών δυνάμεων. χρόνια.

Τα κλάσματα λέιζερ ανανεώνουν τα κύτταρα στις περιοχές που υποβάλλονται σε θεραπεία, αυξάνουν την ελαστικότητα, κάνουν τη δομή της επιδερμίδας ομοιόμορφη, λεία και έχουν αισθητή επίδραση ανύψωσης. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή αναζωογόνηση με λέιζερ, η κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος είναι πολύ πιο ήπια διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση.

Οι τεχνικές αναζωογόνησης με λέιζερ μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ατέλειες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με μια βαθιά χημική απολέπιση, το λέιζερ δεν έχει τόσο τραυματική επίδραση στα κύτταρα, δεν απαιτεί μεγάλη περίοδο αποκατάστασης και προσφέρει αισθητά αποτελέσματα μετά την πρώτη εφαρμογή.