Σε ποια ηλικία μπορεί μια γυναίκα να χρειάζεται ανανέωση προσώπου;

Μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου

Αν υπάρχει ανάγκηΑναζωογόνηση προσώπου? Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το ανθρώπινο σώμα αναπτύσσεται μεταξύ 25 και 30 ετών. Τότε αναπόφευκτα έρχεται η ώρα του σταδιακού ξεθωριάσματος και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το δέρμα χάνει τη στρογγυλότητα και την ελαστικότητά του και γίνεται ξηρό. Η κατάσταση επιδεινώνεται από το κληρονομικό στρες, το στρες στην εργασία ή στο σπίτι, τη ζωή σε μια οικολογικά δυσμενή περιοχή (π. χ. σε μια μεγάλη πόλη), την κακή διατροφή και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

Τα «πόδια της χήνας» γύρω από τα μάτια γίνονται αισθητά, τα βλέφαρα βαραίνουν, σχηματίζονται ρινοχειλικές πτυχές και εμφανίζεται διπλό πηγούνι ακόμα κι αν είστε αδύνατος.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και η ισορροπημένη διατροφή είναι πρωταρχικής σημασίας. Και παρόλο που οι αισθητικές επεμβάσεις στο σπίτι έχουν αναμφίβολα αποτέλεσμα, είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη δυνατότητα λίφτινγκ με νήματα (λίφτινγκ προσώπου). Οι γυναίκες που θέλουν να δείχνουν νέες φροντίζουν τον εαυτό τους εκ των προτέρων: από την ηλικία των 30 έως 40 ετών, πηγαίνουν τακτικά στον αισθητικό. Αυτή είναι η εποχή που είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις την ομορφιά παρά να την αποκαταστήσεις αργότερα.

Μπορείτε να ανακτήσετε την ομορφιά σας σε οποιαδήποτε ηλικία

Μετά από 40 χρόνιαΕίναι καιρός να αγωνιστούμε ενεργά για τη διατήρηση της νεολαίας. Η φυσική επιδερμίδα είναι χλωμή, το δέρμα γύρω από τα μάτια καλύπτεται με ρυτιδωμένο δίκτυο και το ρινοχειλικό τρίγωνο γίνεται πιο έντονο. Οι ρυτίδες έκφρασης δεν εξομαλύνονται πλέον ακόμη και όταν είστε σε ηρεμία. Οι θεραπείες στο σπίτι γίνονται αναποτελεσματικές. Αλλά μια επίσκεψη σε μια κλινική ομορφιάς, όπου το οπλοστάσιο των καλλυντικών είναι ευρύ (προσφέρονται προϊόντα περιποίησης και λίφτινγκ προσώπου), γρήγορα οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Από 50 έως 60Όσες γυναίκες άρχισαν να συμμετέχουν ενεργά στην αναζωογόνηση τους νωρίτερα φαίνονται καλές. Οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να δείχνουν νεότεροι. Όλα μπαίνουν στο παιχνίδι: δίαιτες, σωματική δραστηριότητα, υγιεινός τρόπος ζωής, πολυσυστατική φροντίδα στο σπίτι. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το δέρμα είναι πολύ λεπτό, θαμπό και έχει κηλίδες ηλικίας. Το πρόσωπο φαίνεται να επιπλέει προς τα κάτω: η βαρύτητα δεν μπορεί να ακυρωθεί. Ο γιατρός επιλέγει ατομικά μεθόδους και μέσα για την αναζωογόνηση. Σε αυτή την ηλικία, μπορείτε να κάνετε ανύψωση νήματος με πυκνές κλωστές· η πλαστική χειρουργική βοηθάει πολύ σε αυτό.

πώς να επαναφέρετε το νεανικό δέρμα

Μετά από εξήντα χρόνιαΕάν δεν ληφθούν μέτρα εκ των προτέρων, τα σημάδια γήρανσης θα εκφραστούν πλήρως. Το δέρμα είναι ξηρό και λεπτό, θαμπό, χρωματισμένο και έχει βαθιές ρυτίδες. Τα βλέφαρα και οι γωνίες του στόματος πέφτουν. Το διπλό πηγούνι και τα έντονα χαμηλωμένα σημεία των μάγουλων (μάγουλα μπουλντόγκ) είναι εντυπωσιακά. Η αισθητικός χρησιμοποιεί την πιο κατάλληλη και ήπια μέθοδο αναζωογόνησης. Χρησιμοποιείται κυρίως η πλαστική χειρουργική.

Peeling για αναζωογόνηση του δέρματος

Πίλινγκ ρετινόλης

Το Advanced Retinol Peel είναι ένα ήπιο έως μέτριο peeling που είναι κατάλληλο για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Είναι ιδιαίτερα ιδανικό για άτομα που υποφέρουν από ακμή ή μελάγχρωση και θέλουν να μειώσουν τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Χαρακτηριστικά της διαδικασίας peeling ρετινόλης:

 • αναφέρεται σε επιφανειακές-μέσες διαδικασίες·
 • Σκοπός - πλήρης αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Καταπολέμηση όλων των σημαδιών γήρανσης).
 • εξάλειψη της υπερμελάγχρωσης.
 • εξομάλυνση των ρυτίδων?
 • ομαλοποίηση των σμηγματογόνων αδένων.
 • στένωση των πόρων?
 • Μείωση φλεγμονωδών διεργασιών (ακμή, σπυράκια, μαύρα στίγματα).
 • εξάλειψη της ροδόχρου ακμής και των ουλών.
 • Ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης (lifting effect).

Ανύψωση ή τόνωση;

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση της νεότητας, οι γυναίκες συχνά αναρωτιούνται τι είναι καλύτερο: λίφτινγκ ή λίφτινγκ; Στην πραγματικότητα, είναι το ίδιο πράγμα. Η λέξη "lift" σημαίνει "να σηκωθείς". Ουσιαστικά, και οι δύο όροι αναφέρονται σε μια διαδικασία για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. ΣυχνάΗ ανύψωση είναι μια πιο ήπια διαδικασία, και η ανύψωση είναι μια πλήρης χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτό είναι στο επίπεδο της αντίληψης. Εκτέλεση λίφτινγκ προσώπου σημαίνει εκτέλεση σύσφιξης. Για παράδειγμα, το ανόρθωση περιγράμματος προσώπου και το ανόρθωση περιγράμματος προσώπου είναι διαφορετικά ονόματα για την ίδια λύση αναζωογόνησης για την οποία απευθύνεστε σε επαγγελματίες.

Darsonval για πρόσωπο

Αυτή η διαδικασία επιλέγεται συχνά ως μια ασφαλής θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου.

Darsonval για αναζωογόνηση προσώπου

Το αναζωογονητικό αποτέλεσμα του Darsonval γίνεται αισθητό μετά από λίγες μόνο διαδικασίες:

 • οι ρυτίδες μειώνονται.
 • η επιδερμίδα ανανεώνεται.
 • Οι πόροι μειώνονται σε μέγεθος.

Οι διαδικασίες βοηθούν στην ενεργοποίηση του σχηματισμού κολλαγόνου στο δέρμα του προσώπου, με αποτέλεσμα το οβάλ να αποκτά πιο καθαρό περίγραμμα και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Σε ποια ηλικία είναι απαραίτητο το κυκλικό λίφτινγκ;

Ένα κυκλικό λίφτινγκ προσώπου ονομάζεται κλασικό λίφτινγκ. Στόχος αυτής της επέμβασης είναι να αφαιρεθεί η περίσσεια δέρματος χωρίς να επηρεαστούν οι μύες. Εκτελείται κατά μήκος του περιγράμματος του προσώπου μέσω λεπτών τομών κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, κατά μήκος των αυτιών και κάτω από το πηγούνι. Οι ουλές μετά από αυτό το είδος πλαστικής επέμβασης είναι πρακτικά αόρατες και εντοπίζονται σε δυσδιάκριτα σημεία. Το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν η διαδικασία συνδυαστεί με βλεφαροπλαστική (ανόρθωση βλεφάρων), το πρόσωπο αλλάζει δραματικά και φαίνεται σημαντικά νεότερο:

 • όλες οι ρυτίδες εξομαλύνονται.
 • τα περιγράμματα του γίνονται ξεκάθαρα.
 • το διπλό πηγούνι και τα χαλαρά μάγουλα εξαφανίζονται.
 • το δέρμα γίνεται λείο και ελαστικό.

Το αποτέλεσμα, το ίδιο αποτέλεσμα ανύψωσης, εξαρτάται από το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας. Δεν είναι δύσκολο να το προσδιορίσετε μόνοι σας, αλλά είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία που ειδικεύεται στη σύγχρονη κοσμετολογία και πλαστική χειρουργική. Συνήθως ένα κυκλικό λίφτινγκ σχεδιάζεται για την ηλικία των 45-55 ετών, αλλά πολλά εξαρτώνται από τα ατομικά χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης γυναίκας και την κατάσταση του δερματικού της ιστού.

Οι καλύτερες καλλυντικές θεραπείες προσώπου

Οι καλύτερες καλλυντικές επεμβάσεις για το δέρμα του προσώπου

Στις μέρες μας είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν χρήσιμες καλλυντικές θεραπείες προσώπου. Τα σαλόνια ομορφιάς προσφέρουν τις καλύτερες θεραπείες ομορφιάς. Οι αισθητικοί μας εργάζονται τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε για την καλύτερη διαδικασία. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες – εποχή, ηλικία, δερματικά προβλήματα, αντενδείξεις. Είναι καλύτερο να ζητήσετε συμβουλές από έναν επαγγελματία αισθητικό που θα επιλέξει τη σωστή αισθητική διαδικασία ή πακέτο περιποίησης για το δέρμα του προσώπου σας.

Στο μεταξύ, προσφέρουμε τις 10 κορυφαίες καλλυντικές θεραπείες προσώπου για τις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε στα ινστιτούτα αισθητικής μας σήμερα.

Πρόληψη της γήρανσης του δέρματος ή αναζωογόνηση του προσώπου στην ηλικία των 30 ετών

Τριάντα χρονών: μπορείτε να σκεφτείτε την ηλικία; Σχετικά με σοβαρές επεμβάσεις όπως λίφτινγκ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ; Είναι δυνατό και μάλιστα απαραίτητο. Μην φοβάστε την πρώτη ρυτίδα, αλλά ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να μην εμφανιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ήρθε η ώρα: γνωρίστε μια καλή αισθητικό. Καθορίζει τον τύπο του δέρματός σας και την κατάστασή του. Θα σας πει πώς να τα φροντίζετε για να αποφύγετε προβλήματα γήρανσης και ξεθώριασμα. Θα συστήσει διαδικασίες που είναι κατάλληλες για εσάς και όσο το δυνατόν πιο ήπιες. Εκτελώντας τα με μια συγκεκριμένη συχνότητα, μπορείτε να διατηρήσετε την εμφάνισή σας για αρκετά χρόνια και να εκπλήξετε τους φίλους σας.

Η διατροφή, η άσκηση, η σωστή φροντίδα του δέρματος για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας και οι βιταμίνες είναι υπέροχοι τρόποι για να υποστηρίξετε την υγεία και να σας βοηθήσουν να φαίνεστε υπέροχα. Οι στοχευμένες ενέσεις Botox και fillers λειτουργούν καλά για ορισμένα προβλήματα. Η απαλή μεσοθεραπεία και το εκλεπτυσμένο lifting με απορροφήσιμα νήματα βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει τη νεανική του όψη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα φαίνεσαι 20 όταν είσαι 30.

Πώς να δείχνεις νέος σε οποιαδήποτε ηλικία

Σύστημα IAL

Αυτή η τεχνική είναι ένα injection skin lifting και βασίζεται σε ιταλικά φάρμακα με το ίδιο όνομα. Δίνει το αποτέλεσμα της βιολογικής αναζωογόνησης. Το εγχυόμενο τζελ είναι ένα πλαστικό, παχύρρευστο διάλυμα τεχνητού υαλουρονικού οξέος. Η όλη διαδικασία διαρκεί από 40 λεπτά έως 1 ώρα. Για να αποφευχθεί η ενόχληση, πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τοπική αναισθησία.

Ολόκληρο το μάθημα περιλαμβάνει 3 θεραπείες σε βήματα των 14 και 30 ημερών (διαλείμματα μεταξύ της πρώτης/δεύτερης και δεύτερης/τρίτης συνεδρίας).

Πώς να ανανεώσετε το πρόσωπό σας στα 40;

Σε αυτό το σημείο, αν είστε φίλοι με τον αισθητικό εδώ και καιρό και ακολουθείτε τις συμβουλές του, θα συνεχίσετε να εργάζεστε τακτικά και συστηματικά για να διατηρήσετε την εμφάνισή σας.

Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το πρόσωπό σου θα μπορούσε να φαίνεται καλύτερο. Ξηρό, θαμπό δέρμα με ρυτίδες και «μώλωπες» κοντά στα μάτια, προεξέχουσες ρινοχειλικές πτυχές, αναπτυσσόμενο διπλό πηγούνι και ανομοιόμορφο οβάλ του προσώπου δεν συμβάλλουν στην αισιοδοξία. Θα είναι δύσκολο να χτίσετε μια επαγγελματική σταδιοδρομία εάν η εργασία απαιτεί στενή επικοινωνία με ανθρώπους .

Μην ανησυχείς. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για μια αποφασιστική επίθεση στα γηρατειά. Και μια από τις μεθόδους που προσφέρει γρήγορα ανακούφιση είναι το κλασικό lifting με νήματα (μπορείτε να το ονομάσετε και lifting του κάτω τρίτου του προσώπου). Επαναφέρει τη διαύγεια των γραμμών στα περιγράμματα και δίνει στο δέρμα λάμψη και ελαστικότητα - τα κύρια σημάδια της νεότητας. Ένας κοσμετολόγος μπορεί επίσης να συστήσει απολέπιση, μεσοθεραπεία και χρήση καλλυντικών υλικού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, γιατροί και ασθενείς αποφασίζουν να κάνουν ένα βήμα όπως η μερική πλαστική χειρουργική προσώπου.

Καλλυντικά (κατ' οίκον και επαγγελματική φροντίδα)

Ένας σύγχρονος κοσμετολόγος σκέφτεται ευρέως, σχετίζεται με συναδέλφους (γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο, διατροφολόγο), επειδή κατανοεί ότι η υγεία και το όμορφο δέρμα είναι απίθανο χωρίς εργασία για την αναζωογόνηση ολόκληρου του σώματος. Το μεγάλο πλεονέκτημα των σύγχρονων τεχνικών είναι ότι ο γιατρός όχι μόνο γεμίζει τις ρυτίδες, αλλά έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε όλα τα μέτωπα.

Οι γενετικές εξετάσεις δείχνουν μια προδιάθεση για ορισμένες διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν προγράμματα προληπτικής θεραπείας.

Τα σκευάσματα, τα καλλυντικά (οικιακή και επαγγελματική φροντίδα) περιέχουν ουσίες των οποίων η επίδραση στην αναζωογόνηση των κυττάρων έχει αποδειχθεί. Αυτό σας επιτρέπει όχι μόνο να βελτιώσετε την ποιότητα του δέρματος εξωτερικά, αλλά και να ξεκινήσετε διαδικασίες αποκατάστασης στα κύτταρα, να διεγείρετε τον σχηματισμό ινών κολλαγόνου που είναι απαραίτητες για το δέρμα και, για παράδειγμα, να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης κηλίδων ηλικίας και αράχνης φλέβες.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες είναιΤεχνικές έγχυσης και υλικού

 • ΕνέσειςΣας επιτρέπουν να μειώσετε τη χαλάρωση του δέρματος, να βελτιώσετε το χρώμα και τον τόνο του - αυτές είναι τεχνικές μεσοθεραπείας.
 • Τοξίνη αλλαντίασηςχαλαρώνει τους μύες που δημιουργούν αρνητικές εκφράσεις του προσώπου και σχηματίζουν ρυτίδες - ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, πένθιμες γραμμές από τις γωνίες των χειλιών, σκέλη στο λαιμό.
 • πληρωτικάΑναπληρώστε τον χαμένο όγκο στις περιοχές των μάγουλων, των ζυγωματικών, του κροτάφους και του πηγουνιού, αποκαταστήστε το περίγραμμα και το σχήμα των χειλιών και γεμίστε τις βαθιές ρυτίδες.
 • Ανύψωση νήματοςεπαναφέρει τον χαλαρό ιστό στη θέση του – μάγουλα, φρύδια, «διπλό πηγούνι».

Η μαγεία αυτών των τεχνικών είναι ότι η διαδικασία απαιτεί πολύ λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως ή αυξάνεται κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. Αν πρέπει να τακτοποιήσετε γρήγορα το πρόσωπό σας, οι ενέσεις ομορφιάς είναι η ιδανική επιλογή.

Ανύψωση νημάτων για αναζωογόνηση

Lifting προσώπου με νήματα μετά από 50 χρόνια

Οι ευτυχισμένες γυναίκες που ξεκίνησαν την επαγγελματική περιποίηση προσώπου πριν από είκοσι χρόνια δείχνουν 35 και συνεχίζουν να ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών στον τομέα της κοσμετολογίας. Γυναίκες που κοιτάχτηκαν προσεκτικά στον καθρέφτη μέχρι τα 50 ανακάλυψαν αδύναμο, χαλαρό, ζαρωμένο δέρμα, διπλό πηγούνι, πεσμένους λοβούς αυτιών και μάγουλα, μακριές ρινοχειλικές πτυχές, έντονες αυλακώσεις γύρω από τα μάτια και πεσμένα βλέφαρα.

Δεν το αντέχεις αυτό! Η υγιεινή διατροφή και η σωματική δραστηριότητα είναι υπέροχα, αλλά χωρίς την παρέμβαση αισθητικού δεν θα είναι αισθητή καμία πρόοδος. Απαιτείται λίφτινγκ προσώπου. Το lifting με νήματα εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό ακόμα και μετά από 50 χρόνια. Οι κλωστές προσώπου είναι πιο ανθεκτικές μετά από περισσότερα από 50 χρόνια και συχνά δεν απορροφώνται.

Οι πλαστικές επεμβάσεις χρησιμοποιούνται ενεργά. Ως βοηθήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεσοθεραπεία, peeling και καλλυντικά υλικού.

Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους

Ο καθαρισμός προσώπου με υπερήχους χρησιμοποιείται κυρίως για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων.

Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους για αναζωογόνηση

Η θετική επίδραση του καθαρισμού με υπερήχους στο δέρμα του προσώπου εκφράζεται επίσης στα ακόλουθα:

 • το δέρμα καθαρίζεται.
 • είναι κορεσμένο με οξυγόνο.
 • λαμβάνει χώρα η αναγέννηση των κυττάρων.
 • Η ακμή, η σμηγματόρροια, οι κηλίδες ηλικίας εξαφανίζονται.
 • η κεράτινη στιβάδα αφαιρείται.
 • οι πόροι στενεύουν?
 • οι μικρές ρυτίδες εξομαλύνονται.
 • το χρώμα του δέρματος βελτιώνεται.
 • το δέρμα γίνεται λιγότερο λιπαρό.

Πλαστικό ή κλωστές για αναζωογόνηση προσώπου μετά από 60 χρόνια

Δεν θα πεις ποτέ ότι μια γυναίκα είναι εξήντα αν επισκεφτεί μια κλινική ομορφιάς για τριάντα χρόνια και, υπό την αυστηρή καθοδήγηση ενός γιατρού, φροντίζει τον εαυτό της και διατηρεί την ομορφιά και τη νεότητά της. Όταν έρχεται για πρώτη φορά η ιδέα της αναζωογόνησης μετά τα 60, πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να φαίνεστε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότεροι.

Σε αυτό το σημείο, το δέρμα δεν είναι μόνο πιο λεπτό, είναι επίσης υπερευαίσθητο και έχει κακή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν δεν αναγεννάται. Επιπλέον, σε αυτή την ηλικία υπάρχει ήδη ένα ολόκληρο «μπουκέτο» χρόνιων σωματικών ασθενειών. Για αυτό, μετά από 60 χρόνια, ο γιατρός πρέπει να αναπτύξει πολύ προσεκτικά ένα αναζωογονητικό σύμπλεγμα που προσαρμόζεται στα φυσιολογικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του σώματος.

Η πλαστική χειρουργική είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη. δίνει σε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο ένα αποτέλεσμα αναζωογόνησης που διαρκεί. Πρέπει να δίνεται προσοχή κατά την ανύψωση νήματος καθώς το δέρμα έχει ήδη χάσει την ικανότητά του να επανορθώνεται. Ωστόσο, ένα χαμηλότερο λίφτινγκ μπορεί να είναι αποτελεσματικό, ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Η αναζωογόνηση του προσώπου είναι μια μακρά διαδικασία. Οι εφάπαξ ενέργειες οδηγούν σε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Επομένως, στην ηλικία των 25-30 ετών, είναι πολύ πιθανό να εγγραφείτε σε μια κλινική καλλυντικών, να βρείτε τη δική σας αισθητικό και, μαζί της, να διατηρήσετε με σιγουριά τη νεότητά σας μέχρι τα βαθιά γεράματα.

πώς να διατηρήσουμε τη νεότητα

Αποτελεσματική αναζωογόνηση στο σπίτι

Οι επιλογές αναζωογόνησης του σπιτιού με φόντο όλες τις σύγχρονες μεθόδους δεν είναι μόνο κατώτερες, αλλά γενικά ανήκουν ταπεινά στο μακρινό παρελθόν. Καμία μάσκα ή gadget ομορφιάς δεν μπορεί να κάνει θαύματα, το μέγιστο είναι επαρκής καθαρισμός και ενυδάτωση. Το πιο προσβλητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ο χαμένος χρόνος. Είναι τρεις φορές πιο δύσκολο να αφαιρέσετε τις σχηματισμένες ρυτίδες και το συμπαγές χαλαρό δέρμα. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το οικονομικό σκέλος και τον απαιτούμενο χρόνο.

Αναζωογόνηση στο σπίτι

Η αποτελεσματική αναζωογόνηση στο σπίτι είναι περισσότερο φαντασίωση. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, για παράδειγμα, η επαρκής σωματική δραστηριότητα, μια ισορροπημένη διατροφή, το αυτομασάζ, η εργασία με τη στάση είναι πράγματα που είναι διαθέσιμα σε όλους απολύτως στο σπίτι και, σε κάθε περίπτωση, έχουν εξαιρετικά θετική επίδραση στο εξωτερικό εμφάνιση, και ιδιαίτερα το πρόσωπο.

Αντιγηραντική περιποίηση προσώπου

Για να αποκτήσετε φρέσκο και τονωμένο δέρμα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν ικανό ειδικό που γνωρίζει όλα τα νέα προϊόντα στην κοσμετολογία, διαγιγνώσκει την κατάσταση του δέρματος και προτείνει συνεδρίες κατάλληλες για εσάς.

Η θεραπεία αντιγήρανσης σε συνθήκες κομμωτηρίου πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μια σειρά ασφαλών και αποτελεσματικών κοσμετολογικών μέτρων που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε χρόνο.

Στην αναζήτηση των καλύτερων αντιγηραντικών περιποιήσεων προσώπου, η επιστήμη των καλλυντικών έχει προχωρήσει πολύ και μπορεί πλέον να μας προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσουμε την ομορφιά. Οι νέες γυναίκες ενδιαφέρονται επίσης για θεραπείες αντιγήρανσης. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται στο πρόσωπο ήδη από την ηλικία των 30-35 ετών.

Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα, κάθε χρόνο ένας άνθρωπος χάνει 1% κολλαγόνο ετησίως. Μετά από τριάντα χρόνια αυτό είναι ήδη αντιληπτό. Για να σφίξετε το πρόσωπό σας, εκτός από τη χρήση αντιγηραντικών καλλυντικών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και με έμπιστους ειδικούς. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταπολεμήσετε τα σημάδια αντιγήρανσης στο πρόσωπο.

Καλλυντικά υλικού - τιμές και υπηρεσίες στη Μόσχα

Σήμερα τα καλλυντικά υλικού είναι προσιτά για πολλούς ανθρώπους, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η δημοτικότητα τέτοιων υπηρεσιών αυξάνεται καθημερινά. Είναι μια αναζωογονητική και θεραπευτική διαδικασία που εκτελείται από ειδικευμένους αισθητικούς χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Τα καλλυντικά υλικού μπορούν ανώδυνα και γρήγορα να εξαλείψουν δερματικά ελαττώματα, ρυτίδες, σημάδια ακμής, μελάγχρωση και άλλα προβλήματα.

Το Real Clinic Hardware Cosmetology Center προσφέρει μια ποικιλία τεχνικών για μεμονωμένη διόρθωση ελαττωμάτων προσώπου και σώματος. Για την εδραίωση και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων, έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονο εξοπλισμό, πρώτης τάξεως ειδικούς και καινοτόμα υλικά και παρασκευάσματα. Εργαζόμαστε ατομικά με κάθε πελάτη και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένα προγράμματα με βάση τις υπάρχουσες θεραπευτικές ενδείξεις και τις επιθυμίες του ασθενούς.

Κύριοι εξωτερικοί παράγοντες γήρανσης

Έκθεση σε ακτίνες UV

Η έκθεση στο ηλιακό φως, που επιταχύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης, είναι η κύρια αιτία της πρώιμης εμφάνισης των ρυτίδων. Οι ακτίνες UV έχουν καταστροφική επίδραση στον συνδετικό ιστό του χορίου - ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που βρίσκονται στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος. Χωρίς την ελαστική δομή του συνδετικού ιστού, το δέρμα χάνει δύναμη και ευλυγισία και αρχίζει να κρεμάει και να σχηματίζει ρυτίδες.

Καπνός

Το κάπνισμα μπορεί να επιταχύνει τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος και να συμβάλει στην ανάπτυξη των ρυτίδων. Αυτό οφείλεται στην αρνητική επίδραση της νικοτίνης στο κυκλοφορικό σύστημα. Η θρέψη του ιστού του δέρματος επιδεινώνεται - το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά παρέχονται σε ανεπαρκείς ποσότητες, γεγονός που συμβάλλει στην επιβράδυνση της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου.

Ανεπαρκής φροντίδα

Το δέρμα εκτίθεται σε ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως PAH, πτητικές οργανικές ενώσεις και οξείδια σε καθημερινή βάση. Αυτό συμβάλλει στο οξειδωτικό στρες και δημιουργεί ένα δυσμενές περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη παθογόνων παραγόντων που οδηγούν σε κακή υγεία του δέρματος. Η ρύπανση καταστρέφει το υδρολιπιδικό φιλμ, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο ρυτίδων. Ο καθημερινός και υψηλής ποιότητας καθαρισμός του δέρματος είναι ένας απλός τρόπος για να διατηρήσετε τη νεότητα.

Σωστή διατροφή

Πρόχειρο φαγητό

Οι γυναίκες των οποίων η καθημερινή διατροφή περιέχει πολλές ανθυγιεινές τροφές έχουν περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπό τους από τις γυναίκες που προσέχουν τη διατροφή τους. Οι λιπαρές τροφές επιβραδύνουν την κυκλοφορία του αίματος, η καφεΐνη συμβάλλει στην αφυδάτωση και το θαμπό χρώμα του δέρματος και η ζάχαρη επιταχύνει την καταστροφή των κυττάρων. Γενικά, η συσσώρευση επιβλαβών ουσιών στον οργανισμό διαταράσσει την κανονική λειτουργία των κυττάρων, γεγονός που οδηγεί στο σχηματισμό ρυτίδων.

Υγιεινό φαγητό

Προϊόντα με υψηλές αντιφλεγμονώδεις ή αντιοξειδωτικές ιδιότητες βοηθούν στη βελτίωση της ελαστικότητας του χορίου παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και την προστασία του δέρματος από τις αρνητικές εξωτερικές επιδράσεις και την πρόωρη γήρανση.