Τα καλύτερα αντιρυτιδικά μέσα. Βοηθούν οι κρέμες και οι μάσκες;

Η σύγχρονη αγορά είναι κυριολεκτικά γεμάτη με κάθε λογής κρέμες, μάσκες, ορούς, scrub - γενικά, μέσα καθαρισμού και τόνωσης του δέρματος. Ανταγωνιζόμενοι μεταξύ τους, οι έμποροι δεν κουράζονται ποτέ να επαινούν το προϊόν τους με κάθε τρόπο.

Για κάποιο λόγο, πολλές γυναίκες αρκούν για να διαβάσουν τον σχολιασμό σε ένα σωλήνα κρέμας - και αυτό είναι, η απόφαση λαμβάνεται, το άτομο αποκτά αυτό το φάρμακο και αρχίζει να το χρησιμοποιεί. Ή εμπιστευτείτε έναν φίλο, έναν φίλο που του άρεσε πολύ η δράση αυτής της κρέμας. Αυτό είναι ένα αρκετά κοινό λάθος.

Το δέρμα ενημερώνεται - τα καλλυντικά αλλάζουν

Χρήση προϊόντων αναζωογόνησης του δέρματος

Το δέρμα κάθε ατόμου έχει ορισμένα μεμονωμένα χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά για αυτόν.Επιπλέον, υπόκειται συνεχώς σε κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το μεταβολισμό, με εξωτερικές επιρροές και με την ηλικία. Κατά τη διάρκεια μιας εντελώς φυσικής και συνεχούς αναγέννησης, δημιουργούνται νέα κύτταρα στην επιδερμική στιβάδα. Αλλά αυτά που πεθαίνουν δεν αποβάλλονται όλα από το σώμα, πολλά δεν φεύγουν από το σώμα μας και, αν συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να γίνουν φραγμός στις ευεργετικές ουσίες που ενσωματώνονται στη σύνθεση ενός καλλυντικού προϊόντος.

Για το σκοπό αυτό υπάρχουν πολλά να αγοράσετε.τρίβει και τρίβει, απλά έχετε κατά νου ότι είναι όλα σχεδιασμένα για πολύ ήπια αποτελέσματα και δεν μπορούν να διεισδύσουν στον ιστό στο επιθυμητό βάθος.

Τα καλλυντικά που προσφέρονται για μαζική χρήση προορίζονται για οικιακή περιποίηση δέρματος.μεταξύ τακτικών επισκέψεων στην αισθητικό.

Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν διαφορετικό σύνολο εργαλείων. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμα όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτών των κρέμων και των ορών για μαζική παραγωγή. Κατά κανόνα, οι κορυφαίες μάρκες του κόσμου παραγγέλνουν την ανάπτυξη της επόμενης μοναδικής συνταγής, όπως λένε, σε ατομική βάση, ένα τέτοιο εργαλείο δεν μπορεί να αγοραστεί στο σύστημα μαζικής αγοράς.

Επομένως, ο τύπος για την εφαρμογή νοσηλευτικών διαδικασιών είναι ο εξής:τακτικές επισκέψεις σε επαγγελματία κοσμετολόγο, όπου κάνετε άλλη μια συνεδρία καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος και στη συνέχεια -Χρήση συνιστώμενων προϊόντων περιποίησης δέρματος στο σπίτι.

Συμβουλές από επαγγελματίες αισθητικούς

Σε επαγγελματικές κλινικές και ινστιτούτα αισθητικής, τέτοια προϊόντα χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση και την ανανέωση του τόνου του δέρματος.της οποίας η αποτελεσματικότητα υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα και κλινικές μελέτες. Τα καλλυντικά της Νότιας Κορέας μπορούν να αποδοθούν με ασφάλεια σε αυτήν την κατηγορία.

Το δέρμα των γυναικών της Ασίας είναι πολύ πιο ευαίσθητο από των Καυκάσιων. Ως εκ τούτου, πολλές επαναστατικές εξελίξεις στον τομέα της κοσμετολογίας συμβαίνουν συνεχώς στη Νότια Κορέα. Τα τελευταία καλλυντικά προϊόντα σάς επιτρέπουν να "παραδώσετε" τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος στο επιθυμητό βάθος με τη βοήθεια λιποσωμάτων - μικροσκοπικών σάκων που χρησιμεύουν ως ένα είδος δοχείου.

διαδικασίες φροντίδαςπραγματοποιείται υπό επαγγελματικές συνθήκες και με επαγγελματικά καλλυντικά, περιλαμβάνει σύστημα καθαρισμού δέρματος πολλαπλών σταδίων. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι - πίλινγκ ειδικά επιλεγμένα για τον τύπο του δέρματός σας, gommage (απαλός καθαρισμός των πόρων), εάν είναι απαραίτητο - καθαρισμός δέρματος με υπερήχους. Είναι αδύνατο να εφαρμοστεί ένα τέτοιο σύμπλεγμα στο σπίτι.

Εφαρμογή μάσκας- αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας φροντίδας: μετά από διαδικασίες όπως καθαρισμός και μασάζ, το δέρμα μας είναι έτοιμο να απορροφήσει πλήρως όλες τις ευεργετικές ουσίες. Η μάσκα μπορεί να είναι διαφορετική τόσο στη μορφή της - βιοκυτταρίνη, κρέμα, πάστα, όσο και στο σκοπό της - θρεπτική, ενυδατική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδης κ. λπ. Το καθήκον της αισθητικής είναι να επιλέξει τη σωστή μάσκα. Και η εφαρμογή του επιθυμητού τύπου κρέμας ολοκληρώνει τη διαδικασία περιποίησης.

Οι ειδικοί συνιστούν να εκτελείτε αντιγηραντική φροντίδα τουλάχιστον κάθε 2 εβδομάδες.

Αισθητικές επεμβάσεις σε συνδυασμό με φροντίδα στο σπίτι

Για ορισμένους, οι διαδικασίες φροντίδας του δέρματος μπορούν να καταπολεμήσουν με επιτυχία τις γραμμές έκφρασης και να διατηρήσουν το δέρμα σας φρέσκο και νεανικό για έως και 30 χρόνια, για κάποιον περισσότερο. Αλλά συμβαίνει ότι ήδη στην ηλικία των 25-27 ετών μια γυναίκα πρέπει να συνειδητοποιήσει με λύπη ότι ο χρόνος είναι ισχυρότερος από τη σύγχρονη κοσμετολογία: δεν επιτρέπει να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες που έχουν ήδη εμφανιστεί.

Υπάρχουν άλλες μέθοδοι αναζωογόνησης για αυτό. Ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμεναθεραπεία αλλαντίασης. Οι ενέσεις αλλαντοτοξίνης τύπου Α βοηθούν στον αποκλεισμό της κινητικής δραστηριότητας των μυών του προσώπου. Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια εξομαλύνονται και τα περιβόητα «πόδια της χήνας» στις γωνίες των ματιών εξαφανίζονται.

Μια άλλη γνωστή μέθοδος επαναφοράς της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας στο δέρμα όταν αυτό δεν είναι δυνατό με τη βοήθεια καλλυντικών είναι η μεσοθεραπεία. Η αρχή αυτής της τεχνικής βασίζεται στην εισαγωγή κάτω από το δέρμα ειδικών κοκτέιλ με βάση το υαλουρονικό οξύ, ένα σύμπλεγμα βιταμινών, αμινοξέων και άλλων δραστικών ουσιών.

Εάν η διόρθωση σχετίζεται με την καταπολέμηση της ξηρότητας, της αφυδάτωσης του δέρματος, της απώλειας ή μείωσης της ελαστικότητας και της σάρωσης του, μπορούν να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα μέσω της βιοαναζωογόνησης, αυτές οι διαδικασίες βασίζονται επίσης στη χρήση ενέσεων υαλουρονικού οξέος με τη μορφή γέλη. Η ίδια διαδικασία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κηλίδες ηλικίας.

Σε άνοδο είναι τέτοιες τεχνικές αναζωογόνησης όπωςπλαστικό περιγράμματος,ανύψωση νήματος. Η πρώτη από αυτές τις μεθόδους, με τη σειρά της, βασίζεται στη χρήση ενδοδερμικών ενέσεων και σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να αποκαταστήσετε το οβάλ του προσώπου. Η ανύψωση νήματος χρησιμοποιείται συχνότερα όταν διορθώνεται το πάνω και το μεσαίο τμήμα του προσώπου: ειδικά νήματα που εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα δημιουργούν ένα αρκετά ισχυρό «ικρίωμα» που συσφίγγει τον ιστό και τον συγκρατεί σε νέα θέση.

Εάν κανένα από τα αναφερόμενα είδη δεν μπορεί να επαναφέρει τη νεότητα, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να στρίψειπλαστική χειρουργικήόταν για την εξάλειψη των ρυτίδων αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και συσφίγγεται με χειρουργική επέμβαση.βλεφαροπλαστικήθα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από σακούλες κάτω από τα μάτια, πτώση (κρέμασμα) των άνω βλεφάρων.

Επιστρέφοντας στο θέμα των διαδικασιών περιποίησης, μένει μόνο να επαναλάβουμε τη σκέψη που εκφράστηκε ήδη στην αρχή του άρθρου: όσο νωρίτερα αρχίσουμε να φροντίζουμε το δέρμα μας, με τη συμμετοχή επαγγελματιών κοσμετολόγων, τόσο καλύτερα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες στο πρόσωπό μας πρέπει να παραμείνει νέος και ελκυστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα.