Αναζωογόνηση προσώπου: Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες

Θα σας πούμε για τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες υλικού, έγχυσης και μηχανικής αναζωογόνησης προσώπου για όλες τις ηλικίες: πότε, τι και γιατί να κάνετε.

Γενικές ενδείξεις για θεραπείες κατά της γήρανσης

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες αναζωογόνησης είναι απαραίτητες όταν η κατάσταση του ασθενούς δεν είναι πλέον ικανοποιητική. Υπάρχει ένας σημαντικός νόμος στα μη χειρουργικά καλλυντικά: είναι πάντα ευκολότερο και φθηνότερο να το αποτρέψετε παρά να το διορθώσετε. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος. Εκτός από αυτά τα προφανή συμπτώματα, οι ενδείξεις για θεραπείες αντιγήρανσης είναι:

 • πρώτες ρυτίδες?
 • την εμφάνιση ή την προδιάθεση για ρυτίδες στο πρόσωπο (ενεργές εκφράσεις του προσώπου).
 • Ωχρότητα του δέρματος.
 • άνιση χροιά?
 • Ξηρότητα και ξεφλούδισμα.
 • Τσάντες κάτω από τα μάτια.
 • Πρήξιμο.
Συμβουλές από αισθητικό για τους τύπους των διαδικασιών αντιγήρανσης

Τύποι σύγχρονων αντιγηραντικών περιποιήσεων προσώπου

Οι διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου χωρίζονται σε υλικό, έγχυση και μηχανική (χειροκίνητη). Μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις ομάδες σύμφωνα με τη μέθοδο επιρροής.

 1. Θρεπτικά συστατικά - παρέχουν θρεπτικά συστατικά που λείπουν
 2. Διεγείρετε την ανανέωση - ξεκινήστε τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων
 3. Υποστηρικτικό - αναστέλλει το σχηματισμό ρυτίδων
 4. Διορθωτικό - Βελτιώστε την όραση αλλάζοντας όγκο και σφίγγοντας

Οι σύγχρονες τεχνικές και παρασκευάσματα συνδυάζουν πολλά σημεία ταυτόχρονα σε μία διαδικασία: τα πληρωτικά με βάση το υαλουρονικό οξύ γεμίζουν όγκους και παρέχουν υγρασία ταυτόχρονα. Τα απαλά peeling όχι μόνο ανανεώνουν και λεία, αλλά και θρέφουν. Η βιομηχανία ομορφιάς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλών και εξαιρετικά αποτελεσματικών θεραπειών για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας νεανικό και υγιές.

Φλούδα

Τα απολεπιστικά εκτελούνται για να αναζωογονήσουν το δέρμα του προσώπου, να αφαιρέσουν τις ορατές ατέλειες (ουλές, ουλές και μετά την ακμή), να βελτιώσουν το στροβιλισμό και τη διαπερατότητα, να καθαρίσουν τη βρωμιά, να περιορίσουν τους πόρους και να μειώσουν τη χρώση.

Ορισμένα peeling είναι μη επεμβατικές καλλυντικές διαδικασίες με πολύπλοκα αποτελέσματα και είναι κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα. Σε αντίθεση με άλλα μεσαία peeling, δεν απαιτούν περίοδο αποκατάστασης.

Τα υπερηχητικά και συνδυασμένα peeling προσώπου είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.

Peeling αναζωογόνησης προσώπου

Μικρορεύμα θεραπείας

Αυτή είναι μια διαδικασία που βασίζεται στη δράση μιας συσκευής στο δέρμα που παρέχει αδύναμους παλμούς ηλεκτρισμού. Είναι παρόμοιο με ένα μασάζ και βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς, εξαλείφει το πρήξιμο, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, κάνει το δέρμα πιο λείο και ενυδατωμένο και ενισχύει επίσης την επίδραση των καλλυντικών διεισδύοντας στα βαθιά στρώματα του δέρματος.

Αναζωογόνηση με λέιζερ

Το laser peeling είναι ένα lifting προσώπου που πραγματοποιείται με λέιζερ (μη χειρουργική μέθοδος). Το επιφανειακό στρώμα του δέρματος του προσώπου αφαιρείται με λέιζερ, το οποίο ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγέννησης. Μετά τη φάση αποκατάστασης, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, οι ουλές, οι κηλίδες γήρανσης, οι ουλές ελαχιστοποιούνται, οι πόροι στενεύουν, το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Διαδικασία λέιζερ για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Βοτουλινική θεραπεία

Μη χειρουργική διόρθωση με ένεση για την πρόληψη των γραμμών έκφρασης με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Για την εφαρμογή του, χρησιμοποιείται η αλλαντική τοξίνη Α, η οποία τεντώνει τον μυϊκό ιστό, καθιστώντας τον λείο και χαλαρό. Η διόρθωση με ένεση είναι απολύτως ασφαλής, τραυματική και έχει καλή αντιγηραντική δράση. Το αποτέλεσμα της αλλαντικής θεραπείας είναι η βελτίωση του ωοειδούς προσώπου, η εξομάλυνση των ρυτίδων στην περιοχή του ρινοχειλικού τριγώνου και του μετώπου και η εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος.

Βοτουλινική θεραπεία - διαδικασία ένεσης για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Βιοαναζωογόνηση

Ενέσεις με φάρμακα, το κύριο συστατικό των οποίων είναι το υαλουρονικό οξύ. Η διαδικασία πραγματοποιείται για να απαλλαγούμε από καλλυντικά ελαττώματα και να αποτρέψουμε αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Το αποτέλεσμα της βιοαναζωογόνησης είναι η βελτίωση των μεταβολικών διεργασιών στην επιδερμίδα, η λείανση των ρυτίδων, το λείο, ελαστικό και λαμπερό δέρμα του προσώπου.

Σετ σε σύριγγα παρασκευάσματος με υαλουρονικό οξύ για βιο-αναζωογόνηση

Πλαστικοποίηση

Μια δημοφιλής διαδικασία που αναζωογονείται χωρίς ξένες ενέσεις χρησιμοποιώντας το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς για να ενεργοποιήσει τις αναγεννητικές διαδικασίες στο σώμα.

Το Plasmolifting κάνει το δέρμα του προσώπου πιο ελαστικό και τροφοδοτείται με υγρασία, ελαττώματα όπως μετά την ακμή, κηλίδες χρωστικής και μικρές ουλές ελαχιστοποιούνται και οι λεπτές γραμμές και η ακμή εξαλείφονται.

Πλήρωση πλαστικών

Μια καινοτόμος μέθοδος που σας επιτρέπει να διορθώσετε διάφορα καλλυντικά ελαττώματα του δέρματος του προσώπου και να βελτιώσετε την ανακούφιση και την εμφάνισή του. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι η εξάλειψη των βαθιών ρυτίδων, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

Το κύριο πλεονέκτημα της διαδικασίας είναι ότι το πυκνωμένο πλάσμα του ασθενούς χωρίς ξένα συστατικά χρησιμοποιείται ως πληρωτικό. Το τζελ με βάση το πλάσμα περιέχει ένα ολόκληρο σύμπλεγμα χρήσιμων ουσιών που πυροδοτούν τη φυσική αναγέννηση του δέρματος και την αναζωογόνησή του με βάση τα αποθέματα του ίδιου του σώματος.

Πλασματογέμισμα - μια αναζωογονητική διαδικασία ένεσης με το πλάσμα του ασθενούς

Πλαστικό περίγραμμα

Μια διαδικασία που σας επιτρέπει να βελτιώσετε γρήγορα και με ασφάλεια την εμφάνισή σας. Τα πληρωτικά τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ γεμίζουν κοιλότητες και όγκους, ώστε να μπορείτε να προσομοιώσετε το σχήμα του προσώπου και το σχήμα των χειλιών, του πηγουνιού, της μύτης και των ζυγωματικών.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των "Beauty Injections" είναι ότι χάρη στη λογική σύνθεση του υλικού πλήρωσης, συμβαίνει όχι μόνο μια οπτική, αλλά και μια πραγματική αναζωογόνηση - η κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται αισθητά.

Από πού να ξεκινήσετε: αποτελεσματικές θεραπείες μετά από 30-35 χρόνια

Με σωστή φροντίδα, οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο εμφανίζονται το νωρίτερο μετά από 30 χρόνια. Για να επιβραδύνετε τη γήρανση σε αυτήν την ηλικία, είναι απαραίτητο να ανανεώνετε και να φροντίζετε τακτικά το δέρμα από μέσα - οι κρέμες και οι οροί επιφανείας δεν αρκούν πλέον.

 • Για ενημέρωση.Από την ηλικία των 25 έως 30 ετών, συνιστάται ο τακτικός βαθύς καθαρισμός του δέρματος με τη βοήθεια χημικών peeling. Η αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας διεγείρει την ανανέωση της επιδερμίδας. Αυτό ισοπεδώνει το πρόσωπο και οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται.
 • Θρέψη.Μέχρι την ηλικία των 35 ετών θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε την ενυδάτωση και τη φροντίδα του δέρματος. Ένα μάθημα 2-4 μεσοθεραπείας ή βιοανάπλασης κάθε έξι μήνες βοηθά στη διατήρηση της φυσικής νεότητας και της ελαστικότητας του δέρματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Μια προειδοποίηση.Οι ασθενείς με ενεργές εκφράσεις του προσώπου δεν πρέπει να αναβάλλουν τη θεραπεία αλλαντικής για να αποφύγουν την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων του προσώπου. Είδαμε τις πρώτες ρυτίδες - ασφαλίστε την περιοχή μειώνοντας τη δύναμη συστολής των ενεργών μυών.
Βαθύς καθαρισμός του δέρματος του προσώπου - απαραίτητη διαδικασία από την ηλικία των 30 ετών

Εντατική υποστήριξη: αποτελεσματικές θεραπείες μετά από 40 χρόνια

Μετά από 40 χρόνια, γίνεται σαφής η διαφορά μεταξύ ενός ατόμου που φροντίστηκε τα τελευταία 10 χρόνια και ενός ατόμου που μεγάλωσε χωρίς αισθητική επέμβαση. Σε αυτή την ηλικία, δεν αρκεί πλέον να φροντίζετε το δέρμα μόνο με εφάπαξ διαδικασίες. Οι βαθιές ρυτίδες και η μειωμένη ελαστικότητα απαιτούν περίπλοκα, τακτικά μέτρα.

 • Σηκώνω.Οι διαδικασίες ομίχλης και ψεκασμού με αποτέλεσμα ανύψωσης σε συνδυασμό με πλαστικά περιγράμματος με πληρωτικά επιτυγχάνουν ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Η ανάγκη για τακτική θεραπεία αλλαντικής αυξάνεται επίσης, καθώς οι γραμμές έκφρασης εμφανίζονται πιο γρήγορα στο γηρασμένο δέρμα.
 • Ενισχυμένη δίαιτα.Οι ενέσεις κοκτέιλ βιταμινών μετά την ηλικία των 40 ετών συνιστώνται σε μαθήματα 4-6 θεραπειών, έτσι ώστε το γηρασμένο δέρμα να χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά συστατικά.
 • Ξεκινήστε από την αρχή.Με την ηλικία, οι διαδικασίες αναγέννησης των κυττάρων επιβραδύνονται, αλλά μπορούν να επιλυθούν με τη βοήθεια έκθεσης υλικού και ενέσεων. Η θεραπεία με μικρορεύματα και η ανύψωση πλάσματος διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη νεανικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
Οι τεχνικές υλικού βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου μετά την ηλικία των 40 ετών

Ανάκτηση των χαμένων: Αποτελεσματικές πρακτικές μετά από 50 χρόνια

Η αναζωογόνηση του προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι δυνατή σε οποιαδήποτε ηλικία. Η μόνη διαφορά είναι η ένταση της έκθεσης στο δέρμα.

 • Βαθιά ενημέρωση.Μετά από 50 χρόνια, το αποτέλεσμα μετά από χημικά peeling δεν είναι πλέον τόσο αισθητό, αλλά το peeling με λέιζερ δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ σας επιτρέπει να ανανεώσετε πλήρως το ανώτερο στρώμα του δέρματος και να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναγέννησης ιστών.
 • Συμπλήρωση τόμων.Λεπτά χείλη, σακούλες κάτω από τα μάτια, βυθισμένα μάγουλα, έντονες ρινοχειλικές πτυχώσεις, διπλό πηγούνι - όλα αυτά τα σημάδια γήρανσης μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς χειρουργική επέμβαση προσθέτοντας όγκο με πλαστικά περιγράμματος στα σωστά σημεία. Τα πληρωτικά συμπληρώνουν μεγάλες ρυτίδες και πτυχώσεις, μοντελοποιούν το οβάλ του προσώπου. Συμπληρώνοντας τον όγκο, το δέρμα σφίγγεται ορατά.
 • Ισχύς x2.Η μεσοθεραπεία, η ανύψωση πλάσματος και η βιο-αναζωογόνηση εξακολουθούν να είναι σχετικά ακόμη και μετά από 50 χρόνια. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα σταθερό αποτέλεσμα, οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε μικρότερα διαστήματα και τουλάχιστον 8 φορές ανά μάθημα.
Προετοιμασία του δέρματος του προσώπου για βαθιά ανανέωση, η οποία είναι απαραίτητη από την ηλικία των 50 ετών