Αισθητικές επεμβάσεις για την αναζωογόνηση του προσώπου

Θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος

Ποιες είναι οι «κλασικές» περιποιήσεις προσώπου που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε πώς να γίνουμε νεότεροι;

Τα πρώτα είναι κρέμες, μάσκες, διάφοροι τρόποι βελτίωσης του δέρματος στο σπίτι χρησιμοποιώντας καλλυντικά προϊόντα ή λαϊκές μεθόδους. Αυτές οι μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φρέσκο και ελκυστικό, αλλά αν σκέφτεστε ήδη σοβαρά την αναζωογόνηση του προσώπου, πιθανότατα τα καλλυντικά προϊόντα δεν θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Το δεύτερο είναι η πλαστική χειρουργική. Ένας ριζοσπαστικός τρόπος επίλυσης προβλημάτων που συσσωρεύονται με την ηλικία, αλλά πόσο ασφαλής είναι; Και όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες ενός πλαστικού χειρουργού.

Ευτυχώς, ανάμεσα στην κρέμα και το χειρουργικό μαχαίρι, η σύγχρονη κοσμετολογία προσφέρει ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε για τις αισθητικές επεμβάσεις που είναι αποτελεσματικές ως χειρουργική επέμβαση και πιο ασφαλείς από μια κρέμα ή μάσκα.

Ενέσιμα καλλυντικά για το πρόσωπο

Ενέσιμα καλλυντικά για την αναζωογόνηση του προσώπου

Τα καλλυντικά με ένεση ή "ενέσεις ομορφιάς" είναι η εισαγωγή φαρμάκων αναζωογόνησης προσώπου για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος.

Μπορείτε να κάνετε ενέσεις όταν οι κρέμες και οι μάσκες δεν βοηθούν πλέον, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για πιο σοβαρή παρέμβαση.

Η αισθητικός υπολογίζει την ποσότητα των σκευασμάτων και τον αριθμό των ενέσεων ξεχωριστά για εσάς, προκειμένου να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ενέσιμες καλλυντικές επεμβάσεις βοηθούν στην επίτευξη αποτελεσμάτων:

 • εξομάλυνση ρυτίδων
 • Ένα πιο καθαρό οβάλ του προσώπου
 • εξομάλυνση ρυτίδων
 • ανύψωση φρυδιών

Για ενέσεις χρησιμοποιούνται σκευάσματα με ισορροπημένη σύνθεση αμινοξέων και βιταμινών απαραίτητων για υγιές και νεανικό δέρμα.

Είναι σημαντικό οι ενέσεις να γίνονται από ειδικό σε μια ιατρική μονάδα καθώς η διαδικασία είναι ιατρική και όχι αισθητική.

Καλλυντικά λέιζερ για το πρόσωπο - "κρύο" λέιζερ

Αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Ίσως έχετε ακούσει για το "laser resurfacing" και πόσο άσχημες μπορεί να είναι οι συνέπειες αυτής της αισθητικής επέμβασης; Με ένα κρύο λέιζερ, αυτό ανήκει στο παρελθόν!

Τα σύγχρονα καλλυντικά λέιζερ, και αυτή είναι η τεχνολογία ενός «κρύου» λέιζερ, είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης.

Αν το συνηθισμένο «laser resurfacing» καταστρέφει το δέρμα του προσώπου, αφήνει πρήξιμο, προκαλεί πόνο και, αν αποτύχει, μπορεί να αφήσει σημάδια, τότε το «κρύο» λέιζερ δεν έχει όλες αυτές τις ελλείψεις.

Η τεχνολογία λέιζερ Picosecond έχει κάνει δυνατή την αναζωογόνηση χωρίς πόνο, χωρίς την ανάγκη ξεκούρασης και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο αρνητικών συνεπειών για το πρόσωπο.

Για μια διαδικασία καλλυντικών λέιζερ, οι ασθενείς έχουν ένα έντονο αποτέλεσμα:

 • Οι ρυτίδες λειάνθηκαν
 • Το οβάλ του προσώπου είναι πιο σφιχτό
 • Το δέρμα είναι ενυδατωμένο και ελαστικό
 • Ο τόνος του δέρματος είναι ομοιόμορφος και ανοιχτός

SMAS λίφτινγκ προσώπου

Mas lifting για αναζωογόνηση

Με ειδική συσκευή ο γιατρός αντιμετωπίζει τα βαθιά στρώματα του δέρματος με υπερηχογράφημα. Το lift SMAS θέτει σε κίνηση τις φυσικές διαδικασίες ανάκτησης και αναζωογόνησης.

Το υπερηχητικό lifting είναι αυτή τη στιγμή η τελευταία λέξη στον τομέα της κοσμετολογίας. Χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς πόνο, χωρίς τραυματισμούς στο δέρμα, ο ασθενής λαμβάνει αναζωογόνηση προσώπου συγκρίσιμη με την πλαστική χειρουργική.

Στην πραγματικότητα, το SMAS lift σχηματίζει ένα νέο, νεανικό πλαίσιο προσώπου. Οι αλλαγές που γίνονται με τον υπέρηχο είναι μόνιμες.

Ένα επιπλέον αποτέλεσμα είναι ότι ξεκινά η φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, χάρη στην οποία οι ασθενείς παρατηρούν βελτιώσεις μέσα σε 2-3 μήνες μετά τη διαδικασία, ήδη χωρίς να επισκεφθούν κοσμετολόγο!

Σε μια διαδικασία μπορείτε να λάβετε οπτικά αποτελέσματα:

 • Σωστό και καθαρό οβάλ του προσώπου
 • Μείωση ή εξάλειψη του διπλού πηγουνιού
 • Λειαίνει τις ρινοχειλικές, χειλικές πτυχές
 • Η γραμμή των φρυδιών και το άνω βλέφαρο ανυψώνονται
 • Το κάτω βλέφαρο σφίγγεται και η δακρυϊκή αύλακα μειώνεται
 • Το κάταγμα του μάγουλου λειαίνεται
 • Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό
 • Οι ρυτίδες του προσώπου λειαίνονται