Χαρακτηριστικά της hardware αναζωογόνησης προσώπου

Η hardware αναζωογόνηση προσώπου είναι μια αποτελεσματική σύγχρονη μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος χωρίς πλαστική χειρουργική. Η χρήση μεθόδων αναζωογόνησης υλικού συνιστάται μετά από 30 χρόνια. Στην ηλικία των 30-40 ετών μπορείτε να καταπολεμήσετε τις γραμμές έκφρασης και την κούραση του δέρματος. Μετά από 50 χρόνια, οι σύγχρονες συσκευές κοσμετολογίας βοηθούν να απαλλαγούμε από βαθιές ρυτίδες, πτώσεις, ρυτίδες και κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό και φρέσκο.

Διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος

Δημοφιλείς τεχνικές ανανέωσης υλικού

Υπάρχουν πολλές τεχνικές ανανέωσης υλικού που επικεντρώνονται σε διαφορετικές ηλικίες και δερματικές παθήσεις. Κυρίως οι πελάτες θέλουν να ανανεώσουν το δέρμα του προσώπου, του λαιμού και των βλεφάρων. Οι καλλυντικές μέθοδοι για την αναζωογόνηση του προσώπου μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες κατηγορίες:

 1. Αφαιρετική πτώση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, φροντίστε να παραβιαστεί η ακεραιότητα του δέρματος του ασθενούς.
 2. μη αφαιρετική. Η ακεραιότητα του δέρματος του ασθενούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν παραβιάζεται.

Οι μη αφαιρετικές μέθοδοι είναι πιο προσεκτικές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, η αφαιρετική μέθοδος μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική για την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος γήρανσης. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια μέθοδο σε συνεννόηση με έναν κοσμετολόγο.

Οι διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου μέσω υλικού εκτελούνται με τη χρήση ειδικών συσκευών. Οι ακόλουθες συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως:

 • Συσκευές ανύψωσης HF.
 • Συσκευή υπερήχων (συσκευή ανύψωσης SMAS).
 • Συσκευή ELOS.
 • Συσκευές για μεσοθεραπεία.
 • Συσκευές για μικροδερμοαπόξεση.
 • συσκευές για κρυοθεραπεία κ. λπ.

Σε ορισμένα σαλόνια μπορείτε να βρείτε τις λεγόμενες «μηχανές ομορφιάς» Μια τέτοια πολυλειτουργική συσκευή μπορεί να εκτελέσει έως και είκοσι διαφορετικές διαδικασίες.

Το RF lifting ως αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης

Μία από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μεθόδους αναζωογόνησης προσώπου είναι το RF (υψηλής συχνότητας) lifting. Πρόκειται για μια αποτελεσματική τεχνολογία αντιγήρανσης που παρέχει οβάλ ανύψωση και διόρθωση με τη βοήθεια μιας συσκευής ανύψωσης RF. Αυτή η τεχνική έγινε δημοφιλής στην κοσμετολογία πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια.

Η ουσία της διαδικασίας ανύψωσης RF είναι η επίδραση των ραδιοκυμάτων στα βαθιά στρώματα του χορίου και η θέρμανση τους. Όταν εκτίθεται στη θερμότητα, ο ιστός αρχίζει να συρρικνώνεται και οι ίνες συστέλλονται. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του τόνου του δέρματος και ένα έντονο αποτέλεσμα ανόρθωσης. Επίσης, η αυξημένη θερμοκρασία διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη. Εμφανίζονται νέες ίνες, σχηματίζεται ένα πλαίσιο χαρακτηριστικό του νεαρού δέρματος.

Εκτός από το αποτέλεσμα του λίφτινγκ και την αφαίρεση της χαλάρωσης του δέρματος, το RF lifting βοηθά στην επιβράδυνση του περαιτέρω σχηματισμού ρυτίδων. Το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά τη διαδικασία διαρκεί έως και 3 χρόνια.

Μέθοδος αναζωογόνησης με υπέρηχο - SMAS lifting

Τα χαρακτηριστικά των μεθόδων ανανέωσης υλικού με χρήση συσκευών υπερήχων περιλαμβάνουν την ανώδυνη τους. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι η αυξημένη αναγέννηση των κυττάρων, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η σύνθεση κολλαγόνου, η απομάκρυνση των τοξινών και των μεταβολικών προϊόντων από το σώμα. Οι ηλεκτρικές παρορμήσεις τονώνουν το δέρμα και εξασφαλίζουν αισθητή αναζωογόνηση μετά από μία μόνο εφαρμογή. Φυσικά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό για διαφορετικές γυναίκες, καθώς εξαρτάται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού και την κατάσταση του δέρματος.

SMAS lifting – ανύψωση χωρίς χειρουργική επέμβαση

Το SMAS lift είναι μια άλλη από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές ανανέωσης υλικού που σας επιτρέπει να κάνετε ανόρθωση προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση και επώδυνες ενέσεις. Το ακρωνύμιο SMAS σημαίνει "κατώτερο μυϊκό-απονευρωτικό στρώμα"—αυτοί είναι οι μύες που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Καθώς μεγαλώνουμε, αυτοί οι μύες τεντώνονται, προκαλώντας χαλάρωση του δέρματος και σχηματισμό ρυτίδων.

Ο πλαστικός χειρουργός εργάζεται με το κατώτερο μυοαπονευρωτικό στρώμα. Επηρεάζεται από μια συσκευή SMAS που στέλνει παλμούς υπερήχων βαθιά στο δέρμα, «φτάνοντας» στους μύες του πλαισίου και τραβώντας τους προς τα πάνω, με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο φρέσκο και όλα αυτά χωρίς χειρουργική και επεμβατική επέμβαση.

ELOS Rejuvenation

Η αναζωογόνηση προσώπου με την τεχνολογία ELOS είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για την καταπολέμηση των αλλαγών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία. Η αρχή λειτουργίας των συσκευών ELOS βασίζεται στην παράλληλη δράση δύο τύπων ενέργειας - ηλεκτρικής ενέργειας και φωτός. Υπό την επίδραση αυτών των ενεργειών, διεγείρεται η παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας στο δέρμα μας τόνο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο ασθενής, τόσο λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη στο δέρμα, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται χαλαρό και λεπτό και να εμφανίζονται ρυτίδες.

Με την τεχνολογία ELOS, οι αισθητικοί ξεκινούν τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος - διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ανεπιθύμητες διαδικασίες που σχετίζονται με την ηλικία επιβραδύνονται, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, η ροδόχρου ακμή, οι ουλές, οι κηλίδες ηλικίας εξαφανίζονται.

Μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις

Οι σύγχρονες μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου σάς επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία χωρίς επώδυνες ενέσεις. Με τη βοήθεια σύγχρονων συσκευών μεσοθεραπείας κατέστη δυνατή η μεταφορά ενυδατικών ουσιών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς ενέσεις.

Η μεσοθεραπεία χωρίς ένεση συνιστάται για την επίλυση τέτοιων αισθητικών προβλημάτων:

 • Η παρουσία ρυτίδων.
 • χαλαρότητα του δέρματος.
 • υπερμελάγχρωση.
 • couperose.
 • Γήινος τόνος δέρματος.
 • Η παρουσία διευρυμένων πόρων.

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια ήπια μέθοδος αναζωογόνησης προσώπου

Η μικροδερμοαπόξεση, ή η ανανέωση της επιφάνειας με διαμάντια, είναι μια διαδικασία μικρο-αναζωογόνησης που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Στην πραγματικότητα, το μηχάνημα μικροδερμοαπόξεσης σας επιτρέπει να κάνετε βαθιά απολέπιση του δέρματος. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα ακροφύσιο διαμαντιού, στο οποίο εφαρμόζεται μια ψίχα διαφορετικών κόκκων.

Τι φέρνει η ανανέωση του δέρματος με διαμάντια; Εξομαλύνει την ανακούφιση και διεγείρει τη φυσική αποκατάσταση των ιστών, η οποία συμβάλλει στην αναζωογόνηση του προσώπου. Η επιδερμίδα βελτιώνεται αισθητά, οι πόροι συσφίγγονται, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό. Μια διαδικασία σάς επιτρέπει να έχετε το αποτέλεσμα της αποκατάστασης του δέρματος και μια ολόκληρη μικροδερμοαπόξεση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα σημάδια μετά την ακμή και την υπερμελάγχρωση.

Η μικροδερμοαπόξεση είναι ελκυστική γιατί είναι μια ανώδυνη διαδικασία που δεν απαιτεί αναισθησία και αποκατάσταση. Ο χρόνος έκθεσης της συσκευής και η ένταση επιλέγονται ξεχωριστά ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την κατάσταση του δέρματος καθώς και άλλα μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Η διαδικασία του hardware peeling ελέγχεται προσεκτικά από έναν κοσμετολόγο.

Η κρυοθεραπεία ως μέσο επιβράδυνσης της διαδικασίας γήρανσης

Η δοσομετρική ψύξη του δέρματος του προσώπου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης πολλών προβλημάτων που σχετίζονται με την ηλικία. Αυτή η τεχνική αναζωογόνησης υλικού θα βοηθήσει στην εξάλειψη του πρηξίματος, θα λειάνει τις ρυτίδες, θα απαλλαγεί από κηλίδες ηλικίας και ουλές. Επίσης, η χρήση της συσκευής κρυολιπόλυσης με σκοπό την αναζωογόνηση θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου και στη βελτίωση του χρώματος του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χρησιμοποιείται υγρό άζωτο για την αναζωογόνηση του προσώπου. Η θερμοκρασία του υγρού είναι -195 μοίρες. Το υγρό τροφοδοτείται μέσω ενός σωλήνα δεξαμενής, για τον οποίο χρησιμοποιούνται διαφορετικά ακροφύσια. Η διαδικασία της κρυοθεραπείας δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά και γρήγορη. Μια συνεδρία διαρκεί έως και δέκα λεπτά.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για αναζωογόνηση υλικού

Μια ένδειξη για διαδικασίες αναζωογόνησης υλικού μπορεί να είναι μόνο η επιθυμία μιας γυναίκας ή ενός άνδρα να δείχνει νεότερος. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση τέτοιων τεχνικών για ασθενείς μετά από 30 χρόνια. Μεταξύ των πιο ειδικών ενδείξεων για αναζωογόνηση υλικού:

 • Ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος.
 • Η παρουσία ρυτίδων στα μάτια, τα χείλη, το λαιμό.
 • Η παρουσία υπερμελάγχρωσης που σχετίζεται με την ηλικία.
 • Αισθητή γήρανση του δέρματος, απώλεια της ελαστικότητάς του.

Όπως κάθε διαδικασία στην αισθητική ιατρική, η αναζωογόνηση με χρήση ειδικών συσκευών έχει τις δικές της αντενδείξεις:

 • Ογκολογία.
 • Περίοδος εγκυμοσύνης και θηλασμού.
 • Χαμηλή πήξη αίματος.
 • μύκητας του δέρματος.
 • Ατομικές αλλεργικές αντιδράσεις σε ουσίες που εγχέονται στο δέρμα (π. χ. κατά τη μεσοθεραπεία).

Η αναζωογόνηση προσώπου είναι ένας τομέας της κοσμετολογίας που αναπτύσσεται πολύ ενεργά. Σήμερα είναι μια σημαντική εναλλακτική λύση σε άλλες μεθόδους αναζωογόνησης - πλαστική χειρουργική, ενέσεις και τεχνολογίες νημάτων. Σε αντίθεση με τις παραπάνω μεθόδους αναζωογόνησης με χρήση καλλυντικών συσκευών, μπορείτε να κάνετε το δέρμα νεότερο και πιο φρέσκο χωρίς χειρουργική επέμβαση και μια δύσκολη περίοδο αποκατάστασης.